Premium

Team

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en mijn passie voor kickboksen, ben ik dé trainster van de mini’s groepen (kickboksen). Daarnaast verzorg ik diverse andere groepslessen/trainingen voor jong en oud. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

trainster

Demi Zuidema

Sinds begin 2021 train ik met veel plezier bij Premium Gym. Inmiddels heb ik ook meerdere kickbokswedstrijden gevochten en met succes! Daarnaast ben ik in 2023 gestart met de opleiding tot Trainer-Coach level 2 bij de SKMO. Uiteraard beschik ik ook over een volwaardig EHBO diploma.

trainer

Jeffrey van der Toorn

Na mijn jarenlange ervaring in het kickboksen ben ik in 2021 bij Premium Gym met veel plezier gestart als trainer. Ik geef diverse groepslessen en heb inmiddels (in 2022) de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Daarnaast beschik ik ook over een EHBO diploma.

trainster

Sheena van der Toorn

Mijn enthousiasme voor het kickboksen zet ik graag in bij het lesgeven aan verschillende groepen. Ik geniet van de vrolijke Mini’s die kennismaken met de sport en bij de Heavy Bag/Workout lessen motiveer ik de volwassenen graag om net dat stapje extra te doen. Ook ik heb in 2022 de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO.

Assistent trainer

Brian Stigter

De intensiteit van een les en het tactische spel van de kickbokssport hebben ook mij gegrepen. Ook al heb ik nog niet de jarenlange ervaring, ik draag graag mijn steentje bij tijdens de verschillende lessen als assistent en word ik ondertussen intern opgeleid. 

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod