Premium

Team

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In april 2017 heb ik de Jeugdkickbokstrainer en Kickboksleraar B diploma’s behaald bij de SKMO. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en mijn passie voor kickboksen, ben ik dé trainster van de mini’s groepen (kickboksen). Daarnaast verzorg ik diverse andere groepslessen/trainingen voor jong en oud. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

trainer

Danny Netten

Mijn passie voor het kickboksen heeft ertoe geleid dat ik al sinds 2019 met veel enthousiasme assisteer bij de jeugdlessen. Inmiddels word ik ook opgeleid tot trainer. Ik geef diverse groepslessen en start in 2021 met de opleiding tot kickbokstrainer bij de SKMO.

Premium
trainer

Jeffrey van der Toorn

Na mijn jarenlange ervaring in het kickboksen ben ik bij Premium Gym met veel plezier gestart als (assistent) trainer. Ik geef inmiddels diverse groepslessen en start in 2021 met de opleiding tot kickbokstrainer bij de SKMO.

Premium
trainster

Sheena van der Toorn

Mijn enthousiasme voor het kickboksen zet ik graag in bij het lesgeven aan verschillende groepen. Ik geniet van de vrolijke mini’s die kennismaken met de sport en bij de Heavy Bag motiveer ik de volwassenen graag om net dat stapje extra te doen.

Assistent trainer

Luka Hoeben

Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen groeien door de kickbokslessen die wij aanbieden. Ik assisteer daarom met veel plezier bij de jeugdlessen om daaraan bij te kunnen dragen.

Premium
Assistent trainer

Brian Stigter

De intensiteit van een les en het tactische spel van de kickbokssport hebben ook mij gegrepen. Ook al heb ik nog niet de jarenlange ervaring, ik draag graag mijn steentje bij tijdens de verschillende lessen als assistent en word ik ondertussen intern opgeleid. 

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod