Premium

Small Group Training

Small Group Training

Bepaal zelf met wie je traint

Willen jullie gezonder leven, effectief gewicht verliezen, optimaal spieren opbouwen, jullie conditie verbeteren of hebben jullie een ander doel?

Train samen met bijvoorbeeld je partner, vrienden, familie of collega’s in een kleine groep, onder begeleiding van een personal trainer. We starten met een uitgebreide intake waarbij jullie wensen en doelen worden besproken. De personal trainer maakt voor jullie een compleet trainingsplan. Vervolgens worden de trainingen samen met de trainer gepland op dagen en tijdstippen die jullie het beste uitkomen.

Onze small group trainingssessies worden gehouden in een professioneel ingerichte personal trainingsruimte in Vlaardingen Holy. Desgewenst is het ook mogelijk om de trainingen in de buitenlucht op of een andere locatie te houden. Dit kan invloed hebben op het tarief. Bespreek dit daarom tijdens de intakesessie. Deze intakesessie is vrijblijvend.

Er wordt een complete workout geboden bestaande uit diverse oefeningen gericht op kracht- en conditie. Indien gewenst kan een deel van de training ook bestaan uit padsen of trainen op een bokszak. Daarnaast zullen diverse attributen gebruik worden om jullie doelen te bereiken. Denk hierbij aan: dumbells, halterstangen, kettlebells, wall balls, slam balls, battle ropes, speed ladders, power bands, jumping ropes en nog veel meer.

Jong en oud, iedereen kan small group trainingen aanvragen. Bestaat jullie trainingsschema alleen uit small group training of willen jullie periodiek een small group trainingssessie inplannen als aanvulling op onze groepslessen, bijvoorbeeld om jullie techniek te verbeteren of om aan bepaalde spiergroepen te werken? De frequentie (dagelijks, wekelijks, maandelijks) van de small group training wordt dan ook afgestemd op jullie doelen en wensen. Tevens kan er tussen de trainingen door gerekend worden op de steun van jullie personal trainer.

Wil je de volledige aandacht van een personal trainer én individueel werken aan jouw doelen? Kies dan voor Personal Training.

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een motiverende omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. En mijn passie voor het kickboksen breng ik graag op je over. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Tijd voor actie, meld jullie nu aan voor Small Group Training!

Willen jullie meteen aan de slag of zijn jullie geïnteresseerd in wat we jullie te bieden hebben? Laat jullie gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om een intakegesprek in te plannen.

Jullie doel is onze missie

Training op maat

Small group

Training
80 per sessie van 1 uur*
  • 2 - 4 personen
  • Gratis intakegesprek
  • Training op maat

Onze groepslessen gratis uitproberen?

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod