Premium

Kickboxing

Kickboksen

De ideale workout voor jong en oud

Train als een kampioen! Ervaar de voordelen van het kickboksen ongeacht leeftijd, geslacht, ervaring of atletisch vermogen. Leer de verschillende technieken en werk tegelijkertijd aan kracht, conditie, uithoudingsvermogen en weerbaarheid. Respect voor elkaar, plezier, discipline en een goede sfeer staan hierbij hoog in het vaandel.

Kickboksen is de ideale workout voor jong en oud. Ons kickboksaanbod is verdeeld in verschillende (leeftijds)groepen met ieder een bijpassende lesinhoud. Bewegen en plezier maken staan bij iedere les voorop. De verhouding tot de techniek is daarbij afgestemd per leeftijdsgroep.

Neem je bokshandschoenen (en bandages), scheenbeschermers, bitje, tok, een handdoek, een flesje water en heel veel energie mee naar deze training

Onze groepen:

Kickboksen Mini’s (3 – 6 jaar)
Spelenderwijs kennis maken met het kickboksen. De focus ligt hierbij op bewegen, plezier maken en weerbaarheid. Er wordt enkel gebruik gemaakt van bokshandschoenen.
De lessen voor de allerkleinste kickboksers vinden plaats op:
Zaterdag
10:00 – 10:45 uur: Sporthal Holy (zaal 1)

Kickboksen Kids/Jeugd (6 – 9 jaar)
Leer de basistechnieken van het kickboksen met veel spelvormen. Ook hier ligt de focus op bewegen, plezier maken en weerbaarheid. Lichte sparring is geregeld onderdeel van de les, uiteraard zonder technieken naar het hoofd en met respect voor elkaar.
De lessen voor deze kleine strijders vinden plaats op:
Dinsdag
17:30 – 18:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)

Donderdag
17:30 – 18:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)
Zaterdag
9:00 – 9:55 uur (bokszaktraining): Sporthal Holy (zaal 3)

Kickboksen Jeugd (10 – 15 jaar)
Naast het aanleren van diverse kickbokstechnieken werk je in deze les ook aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Sparring is een vast onderdeel van de les, uiteraard zonder technieken naar het hoofd en met respect voor elkaar.
De lessen voor de jeugd vinden plaats op:
Dinsdag
18:30 – 19:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)

Donderdag
18:30 – 19:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)
Zaterdag
9:00 – 9:55 uur (bokszaktraining): Sporthal Holy (zaal 3)
11:00 – 11:55 uur (kickboksen): Sporthal Holy (zaal 1)

Kickboksen Volwassenen (16+)
Leer de verschillende kickbokstechnieken en werk tegelijkertijd aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. Sparring is onderdeel van de les, gecontroleerd en met respect voor elkaar. Wil je liever niet sparren? Geen probleem! Dan wordt er een alternatieve oefening aangeboden.
De lessen voor de volwassenen vinden plaats op:
Dinsdag
19:30 – 20:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)
Donderdag
19:30 – 20:25 uur: Sporthal Holy (zaal 1)
Zaterdag
11:00 – 11:55 uur: Sporthal Holy (zaal 1)

Gratis proefles

Een keer uitproberen? Dat kan! Meld je nu aan voor een gratis proefles. Wij hebben voldoende bokshandschoenen en scheenbeschermers te leen voor jouw eerste training.
Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten!

De voordelen van Premium Gym
+ Toegankelijke lessen en trainingen, iedereen is welkom
+ Het hele jaar door een ruim aanbod
+ Voor iedereen een passend en betaalbaar abonnement
+ Geen vaste groepen, bepaal per week wanneer je wilt trainen
+ Voldoende mogelijkheden in het uitgebreide lesrooster
+ Uitgebreide faciliteiten op de trainingslocaties
+ Een professionele app voor het inschrijven en boeken van lessen
+ Gediplomeerde en ervaren train(st)ers
+ Een eigen webshop met professionele (kickboks)materialen

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een motiverende omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. En mijn passie voor het kickboksen breng ik graag op je over. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

trainster

Demi Zuidema

Sinds begin 2021 train ik met veel plezier bij Premium Gym. Inmiddels heb ik ook meerdere kickbokswedstrijden gevochten en met succes! Daarnaast ben ik in 2023 gestart met de opleiding tot Trainer-Coach level 2 bij de SKMO. Uiteraard beschik ik ook over een volwaardig EHBO diploma.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod