Premium

Kickboxing

Kickboksen

De ideale workout voor jong en oud

Train als een kampioen! Ervaar de voordelen van het kickboksen ongeacht leeftijd, geslacht, ervaring of atletisch vermogen. Leer de verschillende technieken en werk tegelijkertijd aan kracht, conditie, uithoudingsvermogen en weerbaarheid. Respect voor elkaar, plezier, discipline en een goede sfeer staan hierbij hoog in het vaandel.

Kickboksen is de ideale workout voor jong en oud. Ons kickboksaanbod is verdeeld in verschillende (leeftijds)groepen met ieder een bijpassende lesinhoud. Bewegen en plezier maken staan bij iedere les voorop. De verhouding tot de techniek is daarbij afgestemd per leeftijdsgroep.

Neem je bokshandschoenen (en bandages), scheenbeschermers, bitje, tok, een handdoek, een flesje water en heel veel energie mee naar deze training

Onze groepen:

Mini’s ( 3 – 6 jaar )
Spelenderwijs kennis maken met het kickboksen. De focus ligt hierbij op bewegen, plezier maken en weerbaarheid. Er wordt enkel gebruik gemaakt van bokshandschoenen.

Kids ( 6 – 9 jaar )
Leer de basistechnieken van het kickboksen met veel spelvormen. Ook hier ligt de focus op bewegen, plezier maken en weerbaarheid. Lichte sparring is geregeld onderdeel van de les, uiteraard zonder technieken naar het hoofd en met respect voor elkaar.

Jeugd ( 10 – 15 jaar )
Naast het aanleren van diverse kickbokstechnieken werk je in deze les ook aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Sparring is een vast onderdeel van de les, uiteraard zonder technieken naar het hoofd en met respect voor elkaar.

Volwassenen
Leer de verschillende kickbokstechnieken en werk tegelijkertijd aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. Sparring is onderdeel van de les, gecontroleerd en met respect voor elkaar. Wil je liever niet sparren? Geen probleem! Dan wordt er een alternatieve oefening aangeboden.

Ladies Only
Wil je graag kickboksen, maar train je liever alleen met dames? Kom dan naar deze les! Ook hier zijn zowel beginners als gevorderden van harte welkom.

Gratis proefles

Een keer uitproberen? Dat kan! Meld je nu aan voor een gratis proefles. Wij hebben voldoende bokshandschoenen en scheenbeschermers te leen voor jouw eerste training.
Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten!

De voordelen van Premium Gym
+ Toegankelijke lessen en trainingen, iedereen is welkom
+ Een ruim aanbod aan diverse trainingen
+ Voor iedereen een passend en betaalbaar abonnement
+ Geen vaste groepen, bepaal per week wanneer je wilt trainen
+ 52 weken per jaar een ruim lesaanbod voor iedereen
+ Uitgebreide faciliteiten op de trainingslocaties
+ Een professionele app voor het inschrijven en boeken van lessen
+ Gediplomeerde en ervaren train(st)ers
+ Een eigen webshop met professionele (kickboks)materialen

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In april 2017 heb ik de Jeugdkickbokstrainer en Kickboksleraar B diploma’s behaald bij de SKMO. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en mijn passie voor kickboksen, ben ik dé trainster van de mini’s groepen (kickboksen). Daarnaast verzorg ik diverse andere lessen/trainingen. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Trainer

Serapis Janga

Met mijn CIOS-diploma op zak ben ik sinds 2016 actief als zwemleraar/coördinator bij De Kulk. Daarnaast heb ik een ruime ervaring met diverse vechtsporten. Naast het verzorgen van groepslessen, ben ik personal trainer en geef ik advies op het gebied van voeding.

Assistent trainer

Danny Netten

Mijn passie voor het kickboksen heeft ertoe geleid dat ik sinds 2019 met veel enthousiasme assisteer bij de jeugdlessen.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod