Premium

Clinics

Workshops voor bedrijven, verenigingen en organisaties

Een training op locatie voor iedere doelgroep

Wij verzorgen diverse sportieve activiteiten voor bijvoorbeeld een teambuildingsdag, een (sport)evenement, een open dag, gymlessen op school en nog veel meer op iedere gewenste locatie in Nederland. Het verzorgen van een professionele trainingsaccommodatie, passend bij het aantal deelnemers en de beoogde activiteit(en), behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt een meerprijs die afhankelijk is van de gekozen trainingsaccommodatie.

Op basis van de wensen en de doelgroep stellen wij telkens een uitdagende les samen. Deze kan bestaan uit een combinatie van (kick)boksen, bokszaktraining, bootcamptraining en/of circuittraining. Eventueel kan dit ook nog aangevuld worden met voorlichting op het gebied van voeding, spieropbouw, weerbaarheid, etc. Heb je zelf nog andere ideeën of wensen? Schroom ook dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Naast voldoende gediplomeerde trainers beschikken wij ook over een grote hoeveelheid materialen; alles om een succesvolle clinic te verzorgen. Denk hierbij aan (kick)boksuitrustingen in diverse maten, bokszakken en verschillende gewichten en (fitness)materialen.

Naast eenmalige clinics, kunnen wij ook periodiek lessen/trainingen verzorgen binnen jullie bedrijf, vereniging of organisatie. Daarnaast behoort het organiseren van clinics aan grotere groepen (meer dan 15 personen) ook tot de mogelijkheden. Vraag bij interesse vrijblijvend naar onze pakketten en bijbehorende tarieven. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de clinic verzorgd door meerdere ervaren trainers.

Het genoemde standaard uurtarief voor de verzorging van clinics is gebaseerd op een maximale reisafstand van 25 km vanaf Vlaardingen Centrum. Voor een grotere reisafstand hanteren wij een reiskostentoeslag.

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een motiverende omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. En mijn passie voor het kickboksen breng ik graag op je over. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om dit vrijblijvend te bespreken.

Jouw doel is onze missie

Training op maat

Clinic

Op locatie
 75 Per uur (excl. BTW)
  • O.b.v. 15 deelnemers
  • Inclusief materialen
  • Training op maat

Clinic +

Op locatie
 65 per uur (excl. BTW)*
  • O.b.v. 15 deelnemers
  • Inclusief materialen
  • Training op maat

* minimale afname is 10 sessies

Onze groepslessen gratis uitproberen?

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod