Premium

Bootcamp

Bootcamp

In de frisse buitenlucht werken aan kracht en conditie

De Premium Bootcamp is vergelijkbaar met de Premium Workout, maar dan in de buitenlucht. De trainingen worden gegeven op het kunstgrasveld. 

De Premium Bootcamp is een cardio-/intervaltraining waarbij intensieve oefeningen afgewisseld worden met rust of minder intensieve oefeningen. Deze oefeningen worden gelijktijdig uitgevoerd met de hele groep of individueel in een circuitvorm. Tevens kan een stuk hardlopen met een variërende intensiteit deel uitmaken van de training.

Ook bij deze training wordt veelal gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar daarnaast ook van diverse losse gewichten/attributen, denk hierbij aan: dumbells, halterstangen, kettlebells, wall balls, slam balls, battle ropes, speed ladders, power bands, jumping ropes en nog veel meer. Juist door gebruik te maken van relatief lichte gewichten, kan iedereen deelnemen aan deze training en de oefeningen met de juiste techniek uitvoeren. De uitdaging zit hem in het aantal herhalingen en de explosiviteit van de oefeningen.

De bootcamps zijn een complete training op zich, maar kunnen ook als een perfecte aanvulling op de rest van ons aanbod dienen.

Het enige wat je mee hoeft te nemen naar deze training zijn outdoorschoenen, een handdoek, een flesje water en een flinke portie energie.

De trainingen vinden plaats op:
Maandag
17:30 – 18:25 uur: Sporthal Holy (buitenveld)
18:30 – 19:25 uur: Sporthal Holy (buitenveld)
19:30 – 20:25 uur: Sporthal Holy (buitenveld)

Op overige dagen wordt deze training binnen gegeven onder de naam Premium Workout.

Gratis proefles

Een keer uitproberen? Dat kan! Meld je nu aan voor een gratis proefles.
Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten!

De voordelen van Premium Gym
+ Toegankelijke lessen en trainingen, iedereen is welkom
+ Het hele jaar door een ruim aanbod
+ Voor iedereen een passend en betaalbaar abonnement
+ Geen vaste groepen, bepaal per week wanneer je wilt trainen
+ Voldoende mogelijkheden in het uitgebreide lesrooster
+ Uitgebreide faciliteiten op de trainingslocaties
+ Een professionele app voor het inschrijven en boeken van lessen
+ Gediplomeerde en ervaren train(st)ers
+ Een eigen webshop met professionele (kickboks)materialen

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en mijn passie voor kickboksen, ben ik dé trainster van de mini’s groepen (kickboksen). Daarnaast verzorg ik diverse andere groepslessen/trainingen voor jong en oud. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

trainer

Jeffrey van der Toorn

Na mijn jarenlange ervaring in het kickboksen ben ik in 2021 bij Premium Gym met veel plezier gestart als trainer. Ik geef diverse groepslessen en heb inmiddels (in 2022) de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Daarnaast beschik ik ook over een EHBO diploma.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod