Premium

Bootcamp

Bootcamp

In de frisse buitenlucht werken aan kracht en conditie

De bootcamptraining is vergelijkbaar met de Premium Workout, maar dan in de buitenlucht. De trainingen worden gegeven op een kunstgrasveld en/of in het park. 

De Premium Bootcamp is een cardio-/intervaltraining waarbij intensieve oefeningen afgewisseld worden met rust of minder intensieve oefeningen. Deze oefeningen worden gelijktijdig uitgevoerd met de hele groep of individueel in een circuitvorm. Tevens kan een stuk hardlopen met een variërende intensiteit deel uitmaken van de training.

Ook bij deze training wordt veelal gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar daarnaast ook van diverse losse gewichten/attributen, denk hierbij aan: dumbells, halterstangen, kettlebells, wall balls, slam balls, battle ropes, speed ladders, power bands, jumping ropes en nog veel meer. Juist door gebruik te maken van relatief lichte gewichten, kan iedereen deelnemen aan deze training en de oefeningen met de juiste techniek uitvoeren. De uitdaging zit hem in het aantal herhalingen en de explosiviteit van de oefeningen.

De bootcamps zijn een complete training op zich, maar kunnen ook als een perfecte aanvulling op de rest van ons aanbod dienen.

Het enige wat je mee hoeft te nemen naar deze training zijn outdoorschoenen, een handdoek, een flesje water en een flinke portie energie.

Gratis proefles

Een keer uitproberen? Dat kan! Meld je nu aan voor een gratis proefles.
Je bent van harte welkom om je bij ons aan te sluiten!

Family Bootcamp
Geregeld staat er (op zondagochtend) een Family Bootcamp op het programma. Leden (vanaf 6 jaar) mogen GRATIS aan deze training deelnemen, samen met de rest van het gezin.

We maken er altijd een gezellige training van!

De voordelen van Premium Gym
+ Toegankelijke lessen en trainingen, iedereen is welkom
+ Een ruim aanbod aan diverse trainingen
+ Voor iedereen een passend en betaalbaar abonnement
+ Geen vaste groepen, bepaal per week wanneer je wilt trainen
+ 52 weken per jaar een ruim lesaanbod voor iedereen
+ Uitgebreide faciliteiten op de trainingslocaties
+ Een professionele app voor het inschrijven en boeken van lessen
+ Gediplomeerde en ervaren train(st)ers
+ Een eigen webshop met professionele (kickboks)materialen

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In april 2017 heb ik de Jeugdkickbokstrainer en Kickboksleraar B diploma’s behaald bij de SKMO. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma.

Trainer

Serapis Janga

Met mijn CIOS-diploma op zak ben ik sinds 2016 actief als zwemleraar/coördinator bij De Kulk. Daarnaast heb ik een ruime ervaring met diverse vechtsporten. Naast het verzorgen van groepslessen, ben ik personal trainer en geef ik advies op het gebied van voeding.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en mijn passie voor kickboksen, ben ik dé trainster van de mini’s groepen (kickboksen). Daarnaast verzorg ik diverse andere lessen/trainingen. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod