Premium

Events

Sportevenementen

Samen staan we sterk!

Wij denken graag mee met de organisatie van regionale sportevenementen. Onze visie is dat er meer uit een sportevenement te halen valt wanneer meerdere gelijkgestemde partijen de handen ineen slaan. Door de krachten te bundelen en een goede samenwerking tussen de verschillende partijen kunnen bredere maatschappelijke of commerciële doelen worden bereikt.

Ben je op zoek naar een geschikte partner voor de organisatie van een sportevenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Wij organiseren ook geregeld zelf evenementen waarbij wij op zoek zijn naar diverse partners. Interesse in een samenwerking in de toekomst? Laat ook dan jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Onze groepslessen gratis uitproberen?

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod