Premium

Personal Training

Personal Training

Een training volledig afgestemd op jouw doelen

Wil je gezonder leven, effectief gewicht verliezen, optimaal spieren opbouwen, je conditie verbeteren, je huidige shape behouden of heb jij een ander doel?

Train onder de volledige begeleiding van een personal trainer. We starten met een uitgebreide intake waarbij jouw wensen en doelen worden besproken. De personal trainer maakt op basis hiervan een compleet trainingsplan. Vervolgens plan je de trainingen samen met de trainer op dagen en tijdstippen die jou het beste uitkomen.

Onze personal trainingssessies worden gehouden in een professioneel ingerichte personal trainingsruimte in Vlaardingen Holy. Desgewenst is het ook mogelijk om de trainingen in de buitenlucht op of een andere locatie te houden. Dit kan invloed hebben op het tarief. Bespreek dit daarom tijdens de intakesessie. Deze intakesessie is vrijblijvend.

Er wordt een complete workout geboden bestaande uit diverse oefeningen gericht op kracht- en conditie. Indien gewenst kan een deel van de training ook bestaan uit padsen of trainen op een bokszak. Daarnaast zullen diverse attributen gebruikt worden om jouw doelen te bereiken. Denk hierbij aan: dumbells, halterstangen, kettlebells, wall balls, slam balls, battle ropes, speed ladders, power bands, jumping ropes en nog veel meer.

Jong en oud, iedereen kan personal training aanvragen. Bestaat jouw trainingsschema alleen uit personal training of wil je periodiek een personal trainingssessie inplannen als aanvulling op onze groepslessen, bijvoorbeeld om je techniek te verbeteren of om aan bepaalde spiergroepen te werken? De frequentie (dagelijks, wekelijks, maandelijks) van de personal training wordt dan ook afgestemd op jouw doelen en wensen. Tevens kan je tussen de trainingen door rekenen op de steun van jouw personal trainer.

Wil je binnen een half uur helemaal stuk gaan? Kies dan voor een individuele pads training. Deze één op één sessies worden verzorgd tijdens de reguliere lestijden / lessen in de zaal. Een afwijking hierop is op aanvraag uiteraard mogelijk.

Wil je de voordelen van personal training, maar train je liever in een kleine groep met bijvoorbeeld je partner, vrienden, familie of collega’s? Kies dan voor Premium Small Group Training.

Premium

Trainers

Trainer

Stephen van Gilst

Sinds 2016 verzorg ik diverse kickbokslessen voor jong en oud. In 2017 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO en in 2022 het Trainer-Coach level 3 diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van een officieel EHBO diploma. In 2020 ben ik samen met Monique Premium Gym gestart.

Trainster

Monique Weijling

Met mijn achtergrond in de jeugdhulpverlening begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een motiverende omgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt. En mijn passie voor het kickboksen breng ik graag op je over. In 2020 heb ik de Trainer-Coach level 2 diploma’s behaald bij de SKMO. Ook ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Ontmoet hier het hele Premium Team.

Tijd voor actie, meld je nu aan voor Personal Training!

Wil je meteen aan de slag of ben je geïnteresseerd in wat we jou te bieden hebben? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een intakegesprek in te plannen.

Jouw doel is onze missie

Training op maat

Personal

Training
 65 per sessie van 1 uur*
  • Individueel
  • Gratis intakegesprek
  • Training op maat

Padsen

Individueel
 30 per sessie
  • Losse sessie
  • 30 minuten per sessie
  • Eén op één padsen

Padsen +

Individueel
 25 per sessie*
  • Strippenkaart
  • 30 minuten per sessie
  • Eén op één padsen

* minimale afname is 10 sessies

Onze groepslessen gratis uitproberen?

Wacht niet langer

Premium Gym

Ons aanbod