Premium

Clinic

Meld je nu aan voor de kikcboksclinic van Semmy Schilt!

In september bestaat Premium Gym officieel 1 jaar. Met inmiddels meer dan 350 leden gaan wij dat natuurlijk groots vieren.

Dit doen we samen op zaterdag 4 september 2021. Niemand minder dan viervoudig K-1 World Grand Prix winnaar (2005, 2006, 2007 en 2009) en Glory Grand Slam winnaar (2012) Semmy Schilt komt dan naar Premium Gym in Vlaardingen voor twee onvergetelijke kickboksclinics. Met overwinningen op o.a. Remy Bonjasky, Peter Aerts, Badr Hari, Rico Verhoeven en Gökhan Saki behoort Semmy met recht tot de beste kickboksers allertijde.

Wil jij meedoen met deze onvergetelijke kickboksclinic? Dat kan! Lid of geen lid, iedereen is welkom.

De clinics bestaan allebei uit +/- 1 uur trainen gevolgd door een Q/A en een fotomoment.

Van 9:00 tot 13:00 uur zijn er naast de twee kickboksclinics diverse leuke activiteiten gepland voor de deelnemers/bezoekers. Zo is er een gaaf springkussen aanwezig en nog veel meer. Ook is de kantine open voor een hapje en een drankje. Kom dus op tijd naar de sporthal! We maken er een groot feest van.

Locatie
Sporthal Holy
Korhoenlaan 6
3136 ST Vlaardingen

Rooster
Vanaf 9:00 uur: inloop met diverse activiteiten
10:00 – 11:30 uur: Jeugd (6 tot en met 15 jaar)
11:30 – 13:00 uur: Volwassenen (vanaf 16 jaar)

Kosten
Deelname clinic: € 15,00
Bezoekers: Gratis (het toegelaten aantal bezoekers kan beperkt worden op basis van de geldende coronamaatregelen)

Inschrijven
LET OP! VOL = VOL
Meld je per persoon aan via het onderstaande inschrijfformulier. Je ontvangt dan z.s.m. een betaallink. Jouw deelname wordt pas definitief bevestigd zodra de betaling voldaan is.

Leden van Premium Gym kunnen een deelnameticket kopen via de Premium Gym app (home > abonnementen) of via: https://premiumgym.virtuagym.com/webshop/clinic

Door op 4 september 2021 naar de sporthal te komen verklaar je vooraf de gezondheidscheck van het RIVM gedaan te hebben.